De mooiste trouwjurk voor elk huwelijksthema | Trouwen blog | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
De mooiste trouwjurk voor elk huwelijksthema

De mooiste trouwjurk voor elk huwelijksthema

24-04-2024

Romantisch, casual, boho, op het strand.. Jij hebt vast en zeker al over je huwelijksthema nagedacht. Heb je nog geen keuze kunnen maken over je trouwjurk en heb je inspiratie nodig? Haal deze dan uit je huwelijksthema!

Strand

Een mooi wit strand, de wind door je haren en het geluid van golven op de achtergrond. Om een strand bruiloft zo aangenaam mogelijk te maken is een luchtige trouwjurk een goede keuze. Bovendien zal een luchtige trouwjurk in de wind voor prachtige foto’s zorgen. Kijk naar luchtige stoffen, kant is een goede optie mits je niet te veel lagen neemt. Een andere optie is tule, deze zal mooi in de wind wapperen. 

Glamour

Ben jij iemand wiens hart sneller gaat kloppen van glitters en bling bling? Dan heb je vast een glamour bruiloft op de planning staan. Om je dag helemaal af te maken kies je voor een trouwjurk met veel blingbling in combinatie met glitters, kant of veren. Met het model kun je alle kanten op, bijvoorbeeld een nauwsluitende zeemeerminnen jurk of een grote baljurk met een blingbling lijfje. Wat de look echt gaat afmaken zijn de accessoires. Een schitterende tiara, glinsterende oorbellen en een lange sleep zorgen ervoor dat je look helemaal af is.

Romantisch

Ga jij voor een magische bruiloft in een kasteel of prachtig landgoed? En droomde je al vanaf jongs af aan om eruit te zien als een prinses tijdens je bruiloft? Dan is een romantische trouwjurk iets voor jou! Denk hierbij aan een volumineuze romantische prinsessenjurk. Een kanten lijfje met bloemenmotief of een hartvormige decolleté zorgen voor een romantisch effect waardoor je prinsessendroom helemaal uit komt.

Boho

Om je boho bruiloft helemaal af te maken is een boho trouwjurk een belangrijk onderdeel. Ga op zoek naar trouwjurken met zachte materialen en aparte vormen. Een trouwjurk met bloemenpatroon of een blote rug past helemaal bij het boho plaatje! Boho draait om comfort, de trouwjurk mag dus zeker wat losjes vallen. Om de trouwjurk te onderscheiden van een normale jurk kun je spelen met verschillende doorkijkeffecten.

 

De keuze van een trouwjurk kan perfect worden afgestemd op het gekozen huwelijksthema. Voor een strandbruiloft is een luchtige jurk ideaal, terwijl glinsterende details en een prinsessenjurk perfect zijn voor een glamoureuze bruiloft. Romantische bruiloften vragen om volumineuze jurken met kant en bloemenmotieven, terwijl boho-bruiloften vragen om zachte materialen en bohemian details zoals bloemenpatronen en een blote rug. Wat het thema ook is, de trouwjurk kan de sfeer van de dag versterken en zo je droombruiloft worden.

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.