Dé sluier | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group

A sparkling summer
PLAN EEN AFSPRAAK >

De sluier

Dé sluier

U heeft erover gedroomd en uiteindelijk is het zover! U heeft de trouwjurk van uw dromen gevonden. Een belangrijk accessoire bij uw trouwjurk is wellicht de sluier. Hierbij wat tips om in gedachten te houden bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u een romantische / traditionele jurk dan kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit de velen kanten en of geborduurde sluiers die uw jurk nog meer tot zijn recht laten komen. Heeft u echter een verfijnde, moderne jurk dan is vaak een eenvoudige sluier al dan niet met kant aan te raden waardoor alle ogen op de trouwjurk gericht zullen zijn, en de sluier dus een subtiele accessoire is.

Probeer meerdere sluiers uit zodat u de verschillende mogelijkheden kan zien en een mooi beeld kan krijgen hoe de sluier valt vanuit meerdere posities. Het is wel essentieel om de sluier in dezelfde kleur te kopen als uw trouwjurk.

Als je jouw sluier alleen wilt dragen tijdens de ceremonie dan is een lange sluier ideaal. Je zal een grote indruk maken en het zal er geweldig uitzien! Wil je jouw sluier niet afdoen dan is een korte variant een beter alternatief. Het allerbelangrijkste is uiteraard hoe comfortabel jij jezelf voelt met de sluier.

Laat je verrassen door de mogelijkheden. Wij wensen jullie veel succes en plezier met het vinden van de perfecte sluier!

Sluier
Sluier
Sluier
< Terug
klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 766 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.